Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Deel 2.

Prijs: € 6,49

662 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Deel 2 voor de Prijs van € 6,49.


Met dit boek kunt u een flinke stap zetten om uw computer, Windows en internet beter te leren kennen. Met het oefenmateriaal op de bijbehorende cd-rom leert u stap voor stap gevorderde technieken gebruiken op het gebied van tekstverwerking. Daarnaast leert u hoe u foto's kunt bewerken en versturen via internet. Veel aandacht wordt besteed aan het onderhoud en beheer van uw computer zodat u er probleemloos mee werkt. Zo komen het installeren van programma's en onderdelen van Windows aan bod. Tenslotte leest u hoe u via internet in rechtstreeks contact komt met andere lezers om ervaringen uit te wisselen. Met dit boek leert u o.a.: - Foto's bewerken en versturen - Tekst opmaken en tabellen maken - Communiceren en chatten met Hotmail en MSN Messenger Service - Windows aanpassen aan uw eigen wensen - Uw computer onderhouden en beheren - Programma's installeren - Windows instellen Het boek Windows XP voor senioren deel 2 - is gericht op het opdoen van praktische vaardigheden - geeft duidelijke achtergrondinformatie - - bevat een handig naslagedeelte heeft een zeer uitgebreide index Muistrainer Dit online-programma is speciaal ontwikkeld voor beginnende muisgebruikers. Doel is het trainen van de vijf muishandelingen: - Aanwijzen - Klikken - Dubbelklikken - Slepen - Rechts klikken Toetsenbordtrainer Dit online-programma is speciaal ook ontwikkeld voor beginnende computergebruikers. Doel is het leren vinden van een aantal bijzondere toetsen op het toetsenbord. Systeemeisen: Windows XP Internet Explorer 8 Outlook Express 6


Recensie(s)


Via Visual Steps (leren aan de hand van afbeeldingen met tekst) worden enige basismogelijkheden van het besturingssysteem Windows XP en bijgeleverde programma's uitgelegd. Het volgende komt aan bod: eenvoudige bewerkingen met Paint (2 hoofdstukken), Wordpad (alinea's, opsommingen, inspringen, tabellen), het Bureaublad aanpassen, Windows instellen (configuratiescherm), Deze computer, Hotmail en Messenger (2 hoofdstukken), Onderhoud en beheer van de computer. Er worden regelmatig achtergrondinformatie en tips in aparte kaders gegeven. Bijlagen: referentielijst, index, cd-rom met voorbeelden voor oefeningen en hulpprogrammaatjes. De wijze waarop het boek is opgebouwd, de stap-voor-stap methode met erg veel zwartwitafbeeldingen maken dit (type) boek erg gewild bij ouderen. Het is een uitbreiding op hetgeen in Deel 1* is aangeboden. Ook geschikt voor beginners van andere leeftijden. Duidelijke druk.


Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 6,49. Dus eerst € 6,49 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 6,49 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam-zuidoost
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 06-51632874

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)