Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

HONDENTAAL VAN BINNENUIT - Als Nieuw!

Prijs: € 7,50

83 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw
  • Soort boek:
  • Hardcover

Godfried Dols. HONDENTAAL VAN BINNENUIT - Alles over: De relatie tussen mens en hond - Leren zonder straf of dwang - Gedrag begrijpen en leren toepassen - Opvoeding van pup tot volwassenhond -, 127 blz., geillustreerd met tal van kleurenfoto's en zwart/wit tekeningen, hardcover ca. 24.5x16.5cm., Forte Uitgevers, Hoogland 2001. Een perfect - als nieuw - exemplaar van deze zeer interessante en praktische uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw7

 

Samenvatting: HONDENTAAL VAN BINNENUIT plaatst de lezer met de voeten in de hondenwereld. Hij leert de hond(entaal), met respect voor zijn mogelijkheden en onmogelijkheden, van binnenuit begrijpen en aanvoelen. Alle onderwerpen die daarbij voor de hondenbezitter van belang zijn komen aan bod: het begrijpen volgens welke fasen de opgroei van pup naar volwassen hond verloopt en op welke wijze de eigenaar daarbij kan sturen. De lichaamstaal van honden wordt uitgebreid beschreven en met vele voorbeelden toegelicht. Daarnaast worden de nieuwste leerprincipes helder beschreven, inclusief de revolutionaire clickertechniek. Straf of dwang is daarbij uitgesloten.

Door de aanpak, de toegankelijke schrijfstijl en de uitgebreide behandeling van de onderwerpen is dit boek onontbeerlijk voor iedereen die de hond daadwerkelijk wil gaan begrijpen.

 

Recensie: De auteur heeft ruime ervaring als gedragstherapeut voor honden. Alle aspecten van de opvoeding van honden worden van alle kanten belicht. De meest voorkomende problemen zijn die van de rangorde; op duidelijke wijze worden oorzaak en therapie beschreven. De schrijver heeft van dit boek een kunstwerk gemaakt door zo boeiend en met veel diepgang en kennis van zaken over de psyche van de hond te schrijven, dat elke hondeneigenaar er zijn voordeel mee kan doen en zijn hond spelenderwijs kan opvoeden. Het boek is vergelijkbaar met 'Nog beter omgaan met je hond' van Martin Gaus*. Het middenkatern bevat 8 pagina's met kleurenfoto's, verder is het boek geillustreerd met zwartwittekeningen.

Redactie

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Apeldoorn
(Gelderland, Nederland)
Tel: 055-5428201

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)