Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiÔŅĹ!

boeken

U.S.1 Amerika na 11 September. Jeroen Bergeijk

Prijs: € 1,25

239 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort boek:
  • Paperback

Verzendkosten 3.90 (Nederland) -20

U.S1 is een van oudste doorgaande (snel)wegen in de verenigde staten die loopt van maine naar florida. In april/mei 2002 trok journalist van bergeijk langs deze route, waarvoor hij een 10 jaar oude auto (merk cadillac coupe de ville) aanschafte. Hij wilde de sfeer proeven van het amerika drie kwart jaar na de aanslagen van 11 september. Zijn verslag van zijn reis verloopt geografisch van noord naar zuid, waarbij hij 10.000 Km door 13 staten aflegde. De meest uitgebreide verslagen zijn van de staten florida, connecticut en massachusetts. Elk hoofdstuk wordt ingeleid met een zwartwitfoto die meestal refere ert aan het patriottisme dat i n de vs leeft. Hij vertelt over zijn belevenissen, zoals over het eten, door indianen beheerde casino's, het slapen in een motelkamer waar de vliegtuigkapers de laatste nacht doorbrachten enz.

Het vlot geschreven boek eindigt met de conclusie dat de grootste veranderingen in de VS sinds 11-9-2001 van economische aard zijn. Met register

Al mijn nieuwe boeken ( van 1,25 ) gaan tijdelijk voor 1,25 weg wegens grote voorraad. Van elk boek heb ik meerdere exemplaren. Bij afname van 25 boeken gratis verzending. Zie al mijn advertenties.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoogezand
(Groningen, Nederland)
Tel: 06 45546313

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)