Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi�!

boeken

Dr. F. Bloemhof – De bijbelse Boodschap (2)

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

2.573 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Dr. F. Bloemhof – De bijbelse Boodschap
Deel 2
5e druk, G.F. callenbach n.v.
89 pag.
geïllustreerd met foto’s en een kaart
naam voorin boek vermeld, aan binnnenzijde van de achterkaft staat een krulletje, een pagina zit een beetje los, rug beetje beschadigd
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele porto)

“De methode ‘de bijbelse Boodschap’ bestaat uit drie deeltjes. Achtereenvolgens worden hierin behandeld het ontstaan, de samenstelling, de verspreiding en de inhoud van de bijbel.
De serie wordt gedragen door dezelfde opvattingen als het ‘Eenvoudig leerboek der KERKGESCHIEDENIS’, DAT VAN DE HAND VAN DE SC HRIJVER BIJ DEZELFDE UITGEVER IS VERSCHENEN.
OOK DIT BOEK IS DUS EEN LEERBOEK, EEN SCHOOLBOEK. BIJ DE WEERGAVE VAN DE STOF IS ER GESTREEFD NAAR DE GROOTST MOGELIJKE EENVOUD EN HELDERHEID, TERWIJL DE OMVANG BEPERKT GEHOUDEN IS. ZEER BEWUST IS GEPOOGD EEN METHODE TE GEVEN, DIE TOT DE BIJBEL ZELF LEIDT, NIET EEN BOEK OVER DE BIJBEL.
OM DIE REDEN IS DAN OOK AAN HET SLOT VAN ELKE PARAGRAAF EEN FLINK AANTAL VRAGEN EN OPGAVEN AFGEDRUKT. DEZE STELLEN DE LEERLINGEN IN STAAT ZELF MET DE BIJBEL TE WERKEN. OOK DE WERKKAARTJE, DIE BIJ ELK DEELTJE GELEVERD KUNNEN WORDEN, DIENEN DAARVOOR. OP DEZE WIJZE KUNNEN DE LEERLINGEN, AL WERKENDE MET DE BIJBEL, DOORDRINGEN TOT DE KERN VAN DE BIJBELSE BOODSCHAP.Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Midwolda
(Groningen, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)