Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

boeken

Dr. F. Bloemhof – De bijbelse Boodschap

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

1.926 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
Dr. F. Bloemhof – De bijbelse Boodschap
Deel 1
5e druk, G.F. callenbach n.v.
87 pag.
geïllustreerd met foto’s en een kaart
aan binnenzijden van kaften wat gebruikssporen, rug beetje beschadigd en geplakt
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele porto)

“De methode ‘de bijbelse Boodschap’ bestaat uit drie deeltjes. Achtereenvolgens worden hierin behandeld het ontstaan, de samenstelling, de verspreiding en de inhoud van de bijbel.
De serie wordt gedragen door dezelfde opvattingen als het ‘Eenvoudig leerboek der KERKGESCHIEDENIS’, DAT VAN DE HAND VAN DE SC HRIJVER BIJ DEZELFDE UITGEVER IS VERSCHENEN.
OOK DIT BOEK IS DUS EEN LEERBOEK, EEN SCHOOLBOEK. BIJ DE WEERGAVE VAN DE STOF IS ER GESTREEFD NAAR DE GROOTST MOGELIJKE EENVOUD EN HELDERHEID, TERWIJL DE OMVANG BEPERKT GEHOUDEN IS. ZEER BEWUST IS GEPOOGD EEN METHODE TE GEVEN, DIE TOT DE BIJBEL ZELF LEIDT, NIET EEN BOEK OVER DE BIJBEL.
OM DIE REDEN IS DAN OOK AAN HET SLOT VAN ELKE PARAGRAAF EEN FLINK AANTAL VRAGEN EN OPGAVEN AFGEDRUKT. DEZE STELLEN DE LEERLINGEN IN STAAT ZELF MET DE BIJBEL TE WERKEN. OOK DE WERKKAARTJE, DIE BIJ ELK DEELTJE GELEVERD KUNNEN WORDEN, DIENEN DAARVOOR. OP DEZE WIJZE KUNNEN DE LEERLINGEN, AL WERKENDE MET DE BIJBEL, DOORDRINGEN TOT DE KERN VAN DE BIJBELSE BOODSCHAP.
DIT 1E DEELTJE BEHANDELT HET ONTSTAAN, DE SAMENSTELLING EN DE VERSPREIDING VAN DE BIJBEL. VAN DE OUDTESTAMENTISCHE STOF WORDEN HIERIN BESPROKEN DE VERHALEN VAN ABRAM TOT DE INTOCHT VAN ISRAËL IN KANAÄN. …………… “
Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties. Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Midwolda
(Groningen, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)