Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Goede tijden Slechte tijden. Susan Stam

Prijs: € 3,95

531 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Nieuw

Verzendkosten 5.75 Pakketpost ( Nederland) E- 102

Blz - 575

Hilarische en ontroerende feelgood roman over het grillige pad van de liefde... en een soapverslaving. 

1 oktober 1990 is een memorabele dag. Kris is zestien jaar en kijkt met haar oma naar de eerste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden, een serie die de daaropvolgende twintig jaar een bijzondere rol in haar leven zal spelen. Diezelfde dag ontmoet ze Mick, de liefde van haar leven. Ze beloven elkaar eeuwige trouw. Het lot heeft echter andere plannen. 

Ontmoet Kris. Onhandig. Ontwapenend. Ontiegelijk romantisch. Kris is verslaafd aan Goede Tijden, Slechte Tijden. En aan Mick. In haar leven lopen fictie en werkelijkheid dwars door elkaar heen... Is het haar verbeelding die haar parten speelt? Of zijn de gebeurtenissen op het scherm een afspiegeling van haar wereld? 

Met voortdurend tussen de een en twee miljoen kijkers is GTST de populairste soap uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Dit boek is een ode aan 20 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden. Een must voor alle kijkers die de soap in twintig jaar heeft gekend. Dompel je onder in de meeslepende ontspanning die de sfeer van de soapserie biedt.Recensie(s)Roman rond de populaire Nederlandse tv-soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Op 1 oktober 1990 wordt de eerste aflevering van deze serie uitgezonden. De zestienjarige Kris kijkt er samen met haar oma naar en raakt er meteen aan verslaafd. Op diezelfde dag ontmoet Kris Mick, die haar grote liefde wordt. In twintig hoofdstukken wordt gedurende twintig jaar het wel en wee van Kris gevolgd, met daarbij Goede Tijden Slechte Tijden op de achtergrond, de serie speelt een bijzondere rol in haar leven. Romantisch verhaal, vlot geschreven, waarin stukjes uit de GTST-scripts zijn verwerkt. Het boek verschijnt bij het twintigjarig bestaan van de soap. De auteur (1971) schrijft na haar opleiding aan de Filmacademie scripts voor verschillende dramaseries, waaronder voor GTST. Per hoofdstuk gebruikte ze een verhaallijn uit het desbetreffende seizoen van GTST. 
Een feelgood verhaal voor soapfans. kleine druk.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoogezand
(Groningen, Nederland)
Tel: 06 45546313

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)