Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Susan Isaacs - De glimlach die zij achterliet

Prijs: € 1,50

163 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

"In 1940, toen ik 31 en een oude vrijster was, en toen de hele wereld op de oorlog wachtte, werd ik verliefd op de mooiste man van Wall Street".

Zo begint deze hartverwarrende roman over een dappere Amerikaanse secretaresse die in tijden van nood uitgroeit tot een ware heldin. Elke nacht droomt Linda Voss van haar baas, de haast onfatsoenlijk aantrekkelijke, briljante en onbereikbare advocaat John Berringer. Nadat Johns chique echtgenote hem heeft verlaten zoekt hij, in een kwetsbaar moment, troost in Linda's bereidwille armen. Het seksuele vuurwerk dat ontstaat verrast beiden volkomen en hun vlammende verhouding leidt zelfs tot een onverwachts huwelijk. Maar al spoedig ontdekt Linda tot haar grote verdriet dat John haar bedriegt - dat hij zich nooit zal kunnen maken van zijn eerste vrouw.
Zijn verraad komt als zo'n enorme schok dat Linda zich resoluut aanmeldt voor een van de meest gevaarlijke oorlogsmissies naar Berlijn. Gewapend met de recepten van haar joodse grootmoeder en met haar Berlijnse accent moet Linda, vermomd als kokkin een hels nazi-bolwerk zien te infiltreren.

Verzenden via Kiala naar een ophaalpunt in de buurt E.3,95 (duurt wel iets langer 2-3 werkdagen),
Via DHL naar ophaalpunt in de buurt E.5,00 of huisadres E.5,75.
Via Postnl naar postkantoor E.5,95 of huisadres E.6,50.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Geertruidenberg
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0620229492

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)