Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi�!

boeken

Dan van Kampenhout – Handboek Sjamanisme

Prijs: € 17,50

81 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw
  • Soort boek:
  • Paperback

Dan van Kampenhout – Handboek Sjamanisme

 

BRES, Amsterdam, 2e druk, 1997, paperback, 287 pag.

 

Daan van Kampenhout is de oprichter van het Institute for Shamanism and Ritual en geeft lezingen en trainingen over sjamanisme in binnen- en buitenland. Eerder schreef hij ‘Rituelen - essentie, uitvoering en begeleiding’ (Bres, 1993, uitverkocht).

 

Het ‘Handboek Sjamanisme’ heeft sedert het verschijnen in 1995 een duidelijke plaats als standaardwerk op haar terrein weten te verwerven. Deze herdruk is verbeterd op grond van de vele reacties van lezers en de ervaringen bij gebruik.

 

Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn, een talent of een gift, in de wereld brengt. Iedereen heeft de taak en het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen, en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit de andere realiteiten. Sjamanisme beoefenen maakt je niet automatisch tot sjamaan, maar stelt in staat de steun te ontvangen en je plek in de wereld in te nemen.

 

In het ‘Handboek Sjamanisme’ worden de basistechnieken van het sjamanisme stap voor stap beschreven; het gebruik van de sjamanistische trance, communicatie met krachtdieren en spirithelpers, de reis naar de andere realiteiten, technieken om meer bewust te dromen en de principes van sjamanistische genezing.

 

Ook wordt er veel aandacht besteed aan uitgebreide technische beschrijvingen voor het zelf maken van ratels, trommels en andere krachtvoorwerpen.

 

Met meer dan honderd illustraties.

 

Naam en datum op schutblad, verder in uitstekende staat.

 

Verzendkosten à 5 x postzegel  “Nederland 1” zijn voor de koper. 

Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven.

Op deze advertentie kan niet geboden worden. 

Contact uitsluitend per mail

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)