Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

De Favoriet - Steve Sohmer

Prijs: € 3,-

271 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

De Favoriet - Steve Sohmer

De favoriet opent met een aanslag. De lokatie is de bordestrap van het Capitool. De belangrijkste aanwezigen zijn de Nicaraguaanse verzetsstrijder Martinez en de Amerikaanse senator Fallon. Vertegenwoordigers van de belangrijkste persmedia zijn er getuige van hoe zeven schoten, afkomstig uit het geweer van een sluipschutter, een eind maken aan het leven van Martinez en waardoor Fallon zwaar verwond raakt.
De publiciteit die erop volgt is er de oorzaak van dat senator Fallon binnen enkele weken na de aanslag tot de grootste favoriet voor het vice-presidentschap wordt gerekend. Maar er gebeurt meer, veel meer. Zowel in de kring rond president Baker als in de topregionen van de CIA en de FBI ontstaat een grote opschudding als blijkt dat de sluipschutter een CIA-agent was. De vragen stapelen zich op.
Vanaf dat ogenblik ontwikkelt De favoriet zich tot een spannend drama met de geur van de werkelijk grote thriller. Hartstocht, meedogenloos gerepeteerde moord en verregaande ambitie bepalen de sfeer waarin alle belanghebbenden, toppolitici en veiligheidsbonzen, naar de verrassende ontknoping worden meegesleept.

Dikke paperback (450 blz)

Verzendkosten binnen NL:

- 5,00 via DHL ophalen bij DHL punt

- 5,75 thuisbezorgd door DHL

- 6,50 thuisbezorgd door PostNL

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)