Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Van porsche tot rolls royce - Roger Hicks

Prijs: € 2,-

399 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1989, meer dan 300 blz. boordevol kleurenfoto's. Bladranden licht verkleurd; paar ezelsoren aanwezig; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland  (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

 

Het is nu al meer dan 100 jaar geleden dat de 'Patent Motorwagen', algemeen beschouwd als de eerste functionerende auto, de werkplaatsen van Benz verliet. Sinds dit eerste pionierswerk zijn er veel fabrikanten geweest die hun geluk hebben beproefd op de automarkt, de meesten verdwenen zonder een spoor achter te laten. Maar er is een aantal merken die de harde strijd om het bestaan met verve hebben overwonnen en die vandaag de dag nog altijd de richting aangeven van de ontwikkeling van machinerie, luxe en prestatie.
Mercedes, Rolls Royce en Cadillac behoren tot de grondleggers van de industrie, terwijl meer recente merken als Porche, Ferrari en Jaguar met hun jeugdige vitaliteit en bravoure een belangrijke bijdrage leverden. Deze merken vergezeld door de uitbundige, soms overdreven creaties van de naoorlogse Amerikaanse industrie, vormen het thema van dit prachtige boek over sommige van 's werelds classic cars.

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)