Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Jonathan Burke : De man in de trein

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

2.374 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Pocket

De man in de trein.

Een spannende originele roman geschreven door Jonathan Burke.

 

Iedere vrijdagavond namen Meg en Gillian dezelfde trein uit Londen. En elke maandagmorgen reden ze samen weer terug naar de hoofdstad,na een heerlijk lui weekend bij hun respectievelijke ouders. De ene maandagmorgen verliep de treinreis anders als gewoonlijk. Een knappe, wat oudere man zocht heel bewust de coupé van de beide meisjes uit en zette zich recht tegenover de blonde luchthartige Gillian. De hele reis door bleef hij haar observeren, en toen de meisjes in Londen elk naar haar eigen werk gingen, volgde hij Gillian.

 

Meg wantrouwde de man, hij was beslist niet 1  van de vele aanbidders van haar knappe vriendin, dat wist ze zeker. De man had andere , minder onschuldige bedoelingen, en toen Gilian dezelfde week opeens verdween, was ze ervan overtuigd, dat de man uit de trein de schuldige was. Maar Gillian's ouders lachten om de bezorgdheid van de ernstige Meg - ze kenden hun vlinderachtige dochter en maakten zich geen zorgen.

 

Toen, plotseling, verongelukte Gillian's vader en twijfelde ook de politie niet langer aan Megs woorden. Het was echter te laat. De donkere Meg was al dagen bezig de raadels rond haar verdwenen vriendin op te lossen en bevond zich geheel in de macht van de man uit de trein. Een situatie , die haar niet alleen beangstigde...

 

Gulden pocket nr. 5. Boek heeft 192 bladzijden.

 

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor nog meer boeken in allerlei genres.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijen
(Noord-Brabant, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)