Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Gordon - Letterlijk leuk

Prijs: € 3,-

423 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover, uitgave 2008, 128 blz. Met zwart/wit foto's. Sticker boekenwinkel op binnenkant kaft. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D23]

Iedereen kent Gordon! Al bijna twintig jaar succesvol zanger, presentator van spraakmakende radio- en tv-programma's en veelbesproken jurylid van Idols. Hij schrijft al jarenlang columns voor De Telegraaf en Privé.
In "Letterlijk leuk" zijn de leukste daarvan ongecensureerd gebundeld en afgewisseld met alleszeggende foto's.
Gordons vlot geschreven columns kenmerken zich door eerlijkheid en openhartigheid, maar laten tegelijkertijd een genuanceerde visie zien op alles wat hij beschrijft: of het nu gaat om de laatste botsing met Gerard Joling of de breuk met zijn laatste lover. De columns zijn scherp, verrassend, verfrissend en soms ongekend gevoelig.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)