Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Fotocollecties beheren en afdrukken met ArcSoft PhotoBase 4 en PhotoPrinter 4

Prijs: € 3,-

531 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden, uitgave 2004, 247 blz. Incl. Cd-rom. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [404]

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u met de gebruikersvriendelijke, Nederlandstalige programma's ArcSoft PhotoBase 4 en PhotoPrinter 4 uw digitale foto's kunt beheren en bewerken op uw computer. Het proces begint met het binnenhalen van uw foto's vanaf de digitale camera, cd-rom of scanner. U kunt uw foto's daarna groeperen in albums. Ook het bewerken van uw foto's is eenvoudig: helderheid en contrast aanpassen, rode ogen weghalen, bijsnijden, tekst toevoegen. Een handige toepassing is het maken van een diavoorstelling of webalbum, inclusief geluid. Beide kunt u op uw pc bekijken. Voor het afdrukken van foto's bieden deze programma's handige mogelijkheden. Zo kunt u meer foto's op één pagina plaatsen, of een index afdrukken. Ook kunt u met uw foto's uw eigen wenskaarten ontwerpen en afdrukken. Het boek en de programma's zijn geschikt voor Windows XP, Me, 98SE en ook voor Windows Vista en Windows 7. De programmavensters van PhotoBase 4 en PhotoPrinter 4 zien er bij alle Windows-versies hetzelfde uit. De programma's zijn getest onder Windows Vista en kunnen zonder problemen werken. Wel moet u (in de meeste gevallen) een software-update van ArcSoft installeren en een aanvulling op Windows Vista downloaden vanaf de website van Microsoft. Het programma PhotoPrinter 4 werkt zonder problemen onder Windows 7. Het programma PhotoBase 4 werkt niet helemaal onder Windows 7. U kunt helaas geen cd's meer branden vanuit PhotoBase. De cd-rom Op de cd-rom bij dit boek staan de complete, Nederlandstalige versies van ArcSoft PhotoBase 4 en PhotoPrinter 4. Daarnaast is er een map met oefenfoto's. U kunt direct aan de slag met deze handige programma's. Inhoud:
In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld:
- foto's ophalen van cd-rom, scanner, camera
- foto's organiseren in albums
- archiveren van albums
- foto's bewerken en verbeteren
- webalbum maken - diavoorstelling maken voor op uw pc
- tekst toevoegen en wenskaarten maken
- afdrukken van foto's.
Besturingssysteem (OS): Windows 7, Vista, XP, Me, 98SE Applicatie: ArcSoft PhotoBase en PhotoPrinter Systeemeisen: Systeemvereisten ArcSoft PhotoBase 4 en PhotoPrinter 4

- Windows 7, Vista, XP, Me, 98SE
- Pentium 2 of hoger
- 150 MB ruimte op de vaste schijf
- 128 MB RAM geheugen
- 16-bit kleurenmonitor, 800 x 600 pixels.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)