Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Winst op internet - Hagel, Armstrong

Prijs: € 2,50

206 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 1998, 270 blz. Kaft heeft lichte gebruikssporen; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Ondertitel: Strategische adviezen voor online zakendoen.

In de on line-economie zijn talloze manieren om waarde te scheppen, maar ook ontelbare mogelijkheden om te falen. Welk pad kiest uw onderneming? Winst op Internet helpt u de juiste beslissingen te nemen. Het boek geeft precies aan hoeveel uw onderneming moet investeren, hoeveel winst ze kan maken en waar. Het beschrijft de opkomst van virtuele gemeenschappen die een nog nooit eerder vertoonde machtsverschuiving teweegbrachten: van producenten van goederen en diensten naar de klant die ze koopt. Daarom moeten ondernemingen die willen concurreren in de online-economie een volkomen andere houding aannemen tegenover productontwikkeling, marketing, klantenservice, distributie en de relatie met klanten, toeleveranciers en concurrenten. Op de elektronische markt bepalen creativiteit en het vermogen in te spelen op het saamhorigheidsgevoel of een bedrijf wint of verliest.
Daar de twee auteurs de multimediapraktijk van McKinsey leiden, zijn ze uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de online-economie. Ze geven voorbeelden uit de praktijk, analyseren de bedrijfsmodellen van de toekomst en besluiten met praktische adviesen over het opzetten van virtuele gemeenschappen.

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)