Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

080 - Gratie - James Grippando

Prijs: € 2,-

152 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw
  • Soort boek:
  • Paperback

Gratie - James Grippando.

Jack Swyteck, de advocaat van de ter dood veroordeelde Fernandez, ontvangt een dag voor de executie vertrouwelijke informatie die de onschuld van zijn cliënt bewijst. In een laatste poging Fernandez van de elektrische stoel te redden, pleit Jack om gratie bij zijn vader, de gouverneur van Florida. Deze, een fel voorstander van de doodstraf, weigert echter. Een weigering die verstrekkende gevolgen zal hebben...
Een vriend van Fernandez zweert wraak en smeedt een duivels plan: Jack ter dood laten veroordelen voor een moord die hij niet heeft begaan en zijn vader het terechtstellingbevel laten tekenen.
Als Jack tot grote woede van zijn vader een moordenaar wegens een procedurefout vrij krijgt, raken beiden verstrikt in een net van onderlinge beschuldigingen en verraad.
Tot Jack inderdaad veroordeeld wordt voor moord en hij de schokkende waarheid ontdekt: zijn vader wist dat hij een onschuldige ter dood heeft laten brengen. Zal hij, nu het lot van zijn zoon in zijn handen ligt, het doodvonnis tekenen of hem gratie verlenen?

ISBN 90 8519 031 2
staat: z.g.a.n. / type: paperback / gewcht 420 gr.

verzendkosten koper / ophalen is ook mogelijk.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Havelte
(Drenthe, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)