Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Afluistertechnieken - Robert V. Long

Prijs: € 2,-

164 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Pocket
  • Staat:
  • Gebruikt

Pocket, uitgave 1970, 175 blz. Randen kaft licht sleets; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[B6]

Steeds veelvuldiger maken kranteartikelen melding van het aftappen van telefoongesprekken. In 1968 werd in Nederland een wetsontwerp ingediend over het aftappen van telefoons en het verkopen van afluisterapparatuur. Waarborgt een dergelijke wet de privacy - 'het recht van een ieder om alleen gelaten te worden', zoals de oud-vice president van de VS Humphrey dit in zijn voorwoord definieeert - in voldoende mate? Deze vraag stelt men zich verontrust na lezing van dit boek van de Amerikaanse senator Edward Long die de steeds verfijnder wordende afluister- en aftaptechnieken beschrijft. Nu 97 procent van de telefoontoestellen van de hele wereld met elkaar verbonden kunnen worden., is dit een vraag die ons allen aangaat. Nadat Long er als fervent verdediger van de burgerrechten in 1963 in geslaagd was een wet die het aftappen van telefoons moest legaliseren, tegen te houden, realiseerde mens zich pas goed met welke verbluffende technieken particuliere én overheidsinstanties misbruik maken van het afluisteren.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)