Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Amerika - De kleur van ketchup - Janny Groen

Prijs: € 2,-

235 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1993, 205 blz. Vouwspoortjes in de rug; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D37]

De journaliste Janny Groen heeft meer dan zes jaar in de Verenigde Staten gewoond. In dit boek heeft Groen een aantal artikelen gebundeld die voor een deel eerder zijn verschenen in De Volkskrant en Elsevier. In haar voorwoord wijst Groen op de optimistische en idealistische trekjes van de (denkwereld van de) Amerikanen, in haar artikelen wijdt zij meer aandacht aan somberder onderwerpen zoals de toenemende gokverslaving, de hopeloze strijd van de ranchers tegen de milieu-activisten, de onvrede van de Afro-Americans en de moorden in Washington, D.C. Vrolijker onderwerpen, maar wel met een ernstige ondertoon, behandelt Groen in haar artikelen over bijvoorbeeld de oudjes die de ouderdom bevechten en voor hun rechten opkomen, de Elvis-verering, de komst van Toyota naar Georgetown, Kentucky, en de spectaculaire groei van het nieuwsstation CNN. Groen is erin geslaagd bekende en minder bekende, maar zeker even interessante, mensen te spreken te krijgen. Opvallend aan Groens benadering is haar luchtige toon en het feit dat zij voor en tegen aan het woord laat. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro -  max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)