Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De professional op het witte paard - Marco Plasier,...

Prijs: € 3,-

428 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2010, 127 blz. Twee hoekjes kaft zeer licht 'gekneusd'; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D28]

Ondertitel: Zeven handvatten voor het inhuren van professionals.
In Nederland zijn jaarlijks vele miljarden euros gemoeid met het inhuren van professionele dienstverleners door bedrijven en overheden. En eigenlijk is niemand echt tevreden over de toegevoegde waarde. Dat komt bijvoorbeeld doordat de behoefte niet scherp is geformuleerd, niet de juiste professional is geselecteerd of de samenwerking te wensen overlaat. De professional op het witte paard brengt daar verandering in. Vanaf nu gaat u slimmer inhuren, en het inkopen van professionele dienstverleners verder professionaliseren. De winsten die nog te weinig worden benut, liggen na het lezen van dit boek voor het oprapen. Professionele samenwerking en rendementsverbetering staan hierbij voorop. Naast de vele verhelderende inzichten reiken de auteurs u tot slot zeven handvatten aan die u helpen alles in de praktijk te brengen. Dit boek is niet alleen verplichte kost voor de inkopende organisatie maar ook voor de professionele dienstverleners zelf. Het geeft hen inzicht in wat er speelt bij de opdrachtgever en laat zien hoe ze zich in deze uitdagende en concurrerende markt kunnen onderscheiden. Na het lezen van dit boek kent de markt van professionele dienstverleners geen geheimen meer voor u.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)