Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

De Roep van de Profeet - een portret van Paul Ghijsels

Prijs: € 10,-

77 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Nieuw

Paul Ghijsels is bij het grote publiek vooral gekend als presentator van "Van Pool tot Evenaar".

 

 

Paul was daarnaast - en naast vele andere zaken - ook een immer charmante persoonlijkheid met een missie: een boodschap over relaties tussen mensen op persoonlijk, regionaal, nationaal en internationaal vlak die gegrondvest worden op respect, liefde, verdraagzaamheid, waardering en een diepe overtuiging van gelijkwaardigheid van alle mensen, volkeren en culturen.

 

Hij was ervan overtuigd dat internationale contacten belangrijk en nodig zijn voor iedereen. De manier waarop mensen en staten omgaan met en spreken over mensen uit andere windstreken vond hij enorm belangrijk.

 

Paul overleed thuis in Haaltert op 18 juli 2019 op tachtigjarige leeftijd. Omdat hij nu zelf zijn boodschap niet meer kan uitdragen, willen wij hem daarbij een handje toesteken met de publicatie van dit werkje dat vooral teksten en voordrachten van Paul zelf bevat.

 

U kan het werk bekomen :
1/ door het te bestellen bij lulu.com, eventueel via deze link : http://www.lulu.com/shop/eddy-en-marlies-adriaens/de-roep-van-de-profeet-een-portret-van-paul-ghijsels/paperback/product-24337373.html


Voor de mensen die nog niet eerder bestelden bij lulu : indien u via google in de Amerikaanse winkel terecht komt, met prijzen in us$, kijk dan rechts boven op het scherm en kiest voor de winkel in Nederland.In een later stadium komt het werk ook te koop op Amazon, Bol.com, enz ... maar dat kan nog weken of maanden duren. Wacht er dus niet op !


2/ Mensen uit Haaltert of omgeving kunnen het werk ook zelf komen afhalen aan de prijs van 10 euro op een van de adressen vermeld op de bijgevoegde afbeelding.Voor mensen uit Aalst of directe omgeving : als Kerksken of Nederhasselt te ver uit de weg zijn, laat het mij weten en ik stuur via persoonlijke mail een adres in Aalst waar u het boek op afspraak kan afhalen.


3/ Iedereen kan het werk ook bestellen door overschrijving van 14 euro op rekening BE44 7805 2364 8045 van Eddy Adriaens, Geraardsbergsesteenweg 90 te 9400 Nederhasselt Ninove. Ik stuur het boek dan zelf per post naar u toe.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nederhasselt - Ninove
(Oost-Vlaanderen, BelgiŽ)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)