Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Doodzonde tegen de rechtsstaat (Schiphol) - Drs. Poot sr.

Prijs: € 10,-

712 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperbacks, uitgave 2009, 2 x 264 blz. Boeken zijn in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D7]

Nadat hij met Chipshol vroegtijdig het enorme potentieel van Schiphol inzag, maar liefst 600 hectare grond rond de luchthaven verwierf en daarvoor grootse ontwikkelingsplannen lanceerde, stagneerde zijn succes. Verloor hij zijn talent om mensen tot samenwerking te brengen? Of werd er regen hem samengewerkt: samengespannen?
In Doodzonde tegen de Rechtsstaat beschrijft Jan Poot zijn strijd tegen de overmacht van het staatsbedrijf Schiphol, dat hem met hulp van gehaaide dealmakers, topaccountants, topadvocaten, machtige overheidsinstanties en zelfs de onkreukbaar geachte rechtspraak, probeerde uit te schakelen als vastgoedconcurrent. De titel verraadt met welke ongehoorde machtsmiddelen hij werd geconfronteerd, maar Poot geeft nier op: 'Never surrender'. Op 85-jarige leeftijd schreef hij in 6 weken tijd dit boek. De persoonlijke geschiedschrijving van een strijdbaar visionair.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)