Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Een goede band met je baby - Dr. Jenny Sutcliffe

Prijs: € 1,50

199 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, uitgave 1996, 144 blz. Met kleurenfoto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D7]

Dit boek is geschreven door een vrouwelijke dokter, zelf moeder. Het gaat over het opbouwen van een goede relatie met je kind, het zgn. 'binding'. Zij geeft heel veel ideeën en praktische tips, grotendeels gebaseerd op de eigen ervaring, vanaf de zwangerschap tot op het moment dat het kind naar school gaat. Elk hoofdstuk gaat over een periode uit het leven van je kind. Speciale aandacht wordt o.a. besteed aan babymassage, alleenstaand ouderschap, andere culturen, rouwverwerking, broer- en zusterrelaties, probleemkinderen. Het boek is rijk geïllustreerd met een grote hoeveelheid kleurenfoto's en tekeningen die voor zich spreken en goed aansluiten op de tekst. De inhoud is zeker aan te bevelen aan alle (aanstaande) ouders en is een welkome aanvulling op de bestaande literatuur met meer aandacht voor de psychologische en gevoelsmatige ontwikkeling binnen de ouder-kindrelatie. Achterin bevindt zich een alfabetisch trefwoordenregister.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)