Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Geachte dames en heren.... - Dorothy Sarnoff

Prijs: € 2,-

1.014 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Geachte dames en heren.... - Dorothy Sarnoff

 

Overtuigend spreken in elke situatie

 

Weinigen van ons zullen vaak voor een zo groot publiek moeten spreken als Churchill, of als andere beroemde redenaars. Maar het houden van een toespraak is niet de enige gelegenheid waarbij het van belang is om vlot en duidelijk uit uw woorden te kunnen komen. Ieder van ons spreekt immers veel meer en veel vaker dan we beseffen: in vergaderingen, bij sollicitatiegesprekken, op feestjes, bij bruiloften, bij de presentatie van plannen in de werksituatie...

Dit boek biedt een overzichtelijk programma om in elke situatie vlot en overtuigend te leren spreken. Dorothy Sarnoff wijst u via haar effectieve, eenvoudige systeem waar u op moet letten. Puntsgewijs leert zij u aandacht te besteden aan de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde presentatie:

 

Goede voorbereiding en degelijk instuderen: gebruik de juiste hulpmiddelen en schrijf uw tekst op. Ontspanningstechnieken: tegen koude handen en vlinders in uw buik.

Aandacht voor uw uiterlijk: let op uw houding en kleding, besteed   extra aandacht aan uw kapsel, en glimlach! Tips om uw presentatie scherper en interessanter te maken: denk aan demonstratiemateriaal, vertel anekdotes.

 

Dorothy Sarnoff is al jarenlang directeur van een Amerikaans communicatie-adviesbureau. Zij leerde politici en bestuurders, maar ook ontelbare mensen die in zakelijk of privé-verband het woord moesten kunnen voeren, de ideale manier te vinden om hun boodschap over te brengen. Via haar adviezen en de vermakelijke anekdotes in Geachte dames en heren... kunt u uw voordeel doen met haar ervaring.

 

Paperback in goede staat

verzendkosten

Sandd 2,00

PostNL 3,32

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)