Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Go west, young man! - Peter Delpeut, Mart Dominicus

Prijs: € 5,-

427 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2004, 96 blz. met een paar zwart/wit foto's. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D34]

Twee Hollandse jongens - Marc Dominicus en Peter Delpeut - schreven samen het script voor hun documentaire Go West Young Man! Een hommage aan de western in de vorm van een roadmovie die de lezer voert langs de iconen van het Wilde Westen.
Maar ook een nostalgische en ontgoochelende zoektocht naar de overblijfselen van een stervend filmgenre gedragen door een imponerende filmhistorische kennis.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)