Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Inspirerend leidinggeven - Rogier Offerhaus

Prijs: € 3,-

924 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2001, 234 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [413]

Ondertitel: 10 krachtbronnen voor persoonlijke effectiviteit.

De auteur geeft aan hoe je succesvol en inspirerend kunt leven en werken door persoonlijke verlangens te realiseren. Hij heeft tien krachtbronnen ontdekt die iedereen heeft. Door deze krachtbronnen aan te boren en te ontwikkelen kunnen persoonlijke en professionele wensen, uitdagingen en problemen aangepakt en benut worden. Dit boek beschrijft op welke wijze je toegang krijgt tot die persoonlijke verlangens en krachtbronnen. Je leert ook anderen inspirerend te coachen en door continue vernieuwing jezelf te blijven inspireren.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)