Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Kom je ook? - Alles over kinderpartijtjes - De Weert

Prijs: € 1,50

181 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1996, 111 blz. Boekje is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro) [D34]

Het organiseren van een kinderpartijtje mag tegenwoordig zonder overdrijven worden gezien als een uitdaging; de creativiteit van ouders wordt danig op de proef gesteld. Kom je ook? is geschreven om te zorgen dat u bij uw kinderen en hun vriendjes een goed figuur slaat. De talrijke ideeën en suggesties voor uitnodigingen, activiteiten, prijzen en cadeaus, ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën, bieden u een houvast. Velerlei recepten voor allerhande tractaties helpen u op weg in de keuken. Kortom, alle ingrediënten om er voor uw kind en zijn of haar gasten (van 5-12 jaar) een onvergetelijk feestje van te maken, zijn in dit boekje aanwezig.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)