Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Nightlife voor gevorderden - Mick Boskamp

Prijs: € 2,-

500 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2004, 190 blz. Hoekjes kaft zijn licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D29]

Ondertitel: De andere kant van middernacht.

Het is een wereld die voor velen in totale duisternis gehuld is: de dance en house scene, die tot leven komt als de meeste hardwerkende burgers allang op één oor liggen. Mick Boskamp, de 'Pietje Bel van de house' zoals hij wordt genoemd, kent die wereld op zijn duimpje. Niet alleen is hij een doorgewinterde bezoeker van dance- en house-party's, hij kan er ook nog eens met een bijzonder elegante penvoering verslag van doen.
In Nachtdier - Nightlife voor gevorderden vertelt Boskamp over zijn belevenissen in het nachtleven van Amsterdam en enkele andere wereldsteden. Wat beweegt de nachtdieren van deze wereld, hoe wordt er gecommuniceerd, wat zijn de kledingcodes, kortom, wat zijn de do's en don'ts aan gene zijde van het middernachtelijke uur?
Het boek is een verlokkende ontdekkingstocht door het schimmenrijk van stroboscooplicht en bedwelmende beats - een hemelse hel of een helse hemel.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)