Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Tibet, mijn liefde - Jetsun Pema

Prijs: € 2,-

264 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Pocket, uitgave 1997, 288 blz. Met een paar zwart/wit foto's. Bladsnedes/bladranden licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendksoten België 8 euro.) [D3]

Jetsun ('eerbaar') Pema ('lotus') is de jongste zuster van de Dalai Lama - geestelijk en wereldlijk hoofd van de boeddhisten in Tibet. Aan de hand van de lotgevallen van haar eigen familie beschrijft zij in dit boek de tragische geschiedenis van het Tibetaanse volk in de tweede helft van deze eeuw. Met haar verhaal biedt zij een bijzondere kijk op het eeuwige Tibet met zijn tradities, boeddhisme en de voorouderlijke wijsheid van de Dalai Lama's. Zij getuigt van de tragedie die haar land treft sinds de invasie van China in 1949, en ze vertelt over haar werk met vluchtelingen en hun kinderen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)