Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Van Spoetnik tot Spaceshuttle - Chriet Titulaer

Prijs: € 4,-

95 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden, uitgave 1979, 287 blz. boordevol zwart/wit foto's. Boek heeft zeer lichte gebruikssporen. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro) [561]

Het boek geeft antwoord op alle relevante vragen met betrekking tot data van lanceringen, welke objecten werden afgeschoten en waarvoor, de bemande ruimtevluchten, de spectaculaire vluchten naar de planeten, kortom alle gegevens vanaf de ontwikkeling van raketten door de Chinezen in de oudheid tot de bouw van de Spaceshuttle, welke in 1979 zijn maidentrip maakt.
Een schat aan fotomateriaal, waarvan zeer veel nog nooit werd gepubliceerd, is opgenomen. Vooral van Russische zijde, maar ook van de NASA en de ESA werden vele nieuwe foto's ontvangen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België 9,50 euro) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)