Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Voor de eeuwigheid gebouwd - Nigel Hawkes

Prijs: € 3,-

368 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden met licht beschadigde stofomslag, uitgave 1990, 240 blz. Met foto's en afbeeldingen in kleur. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D6]

Ondertitel: geniale vormen, bouwwerken en objecten.

Achtenveertig door mensenhanden geschapen wereldwonderen worden beschreven en afgebeeld in vijf hoofdstukken: indrukwekkende beeldhouwwerken, bouwkundige prestaties, civieltechnische hoogstandjes, ondergrondse bouwwerken en astronomische constructies. Daarnaast is er een hoofdstuk met 'andere opmerkelijke bouwwerken' en geven de voorbeelden soms aanleiding tot aparte overzichtjes. Gericht op een breed publiek: niet al te diepgravend, vlot geschreven en rijk geïllustreerd (onder andere met opengewerkte tekeningen). In de enorme verscheidenheid aan boeiende onderwerpen - terracotta leger, piramide, tempel, de 'verboden' stad, Chinese muur, Crystal palace, Gaudi, Eiffeltoren, wolkenkrabbers, kanalen, spoorwegen, bruggen, booreiland, windgenerator, kerncentrale, tunnels, telescoop en ruimteobservatorium - is Nederland vertegenwoordigd met de Deltawerken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)