Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Wildernis sonate - Helene Grimaud

Prijs: € 3,-

210 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 2004, 256 blz. Boek heeft licht rode zweem op bladsnedes (zie foto 2) = niet in boek merkbaar; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. 

Ondertitel: Mijn leven tussen wolven en muziek. Waargebeurd levensverhaal.

Hélène Grimaud is een beroemde concertpianiste. Op vijftienjarige leeftijd werd haar bijzondere muzikale talent al ontdekt, toen zij aan het conservatorium in Parijs studeerde. In 1989 vertrok zij op tournee naar Amerika en besloot daar voorgoed te blijven. Gemiddeld twee keert per maand reist Grimaud de wereld rond om uitvoeringen te geven. En als ze niet achter haar Steinway zit, is ze meestalte vinden op de hoge, afgelegen heuvel naast haar ranch ten noorden van New York, waar har wolvenfamilie woont. Hélène is gefascineerd door wolven. Ze praat met hen, luistert naar hen, stoeit, knuffelt en huilt met hen. Via het in 1999 opgerichte Wolf Conservation Center, waar Hélène co-directeur van is, probeert ze haar liefde voor deze intelligente en sociale dieren, die met uitsterven worden bedreigd, over te brengen op iedereen die maar wil luisteren; en zelf op degenen die dat niet willen.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)