Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

The flavour of Holland - Keatinge, Peters

Prijs: € 3,-

250 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 1995, 216 blz. Met kleurenfoto's en tekeningetjes. Taal: Engels. Licht vouwspoortje hoek kaft achterkant; hoekjes kaft 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D7]

Dit kookboek is het resultaat van een Iers-Nederlandse coproductie. Na wat algemene informatie over Nederland en de keuken de recepten, gerangschikt naar maand. Dan wordt een gebruik: Oud en Nieuw, Carnaval, Kerstmis, of een aanleiding: asperges, een verjaardag, de herfst, aangegrepen om gebruiken en/of gewoonten toe te lichten, waarna een menuopgave met Engelse en Nederlandse gerechtnamen; hierna de recepten die meestal worden toegelicht. Dit boek wijkt af van de tot nu toe in het Engels verschenen Nederlandse kookboeken die doorgaans een ding gemeen hebben: een hoog gehalte aan 'grootmoederrecepten' die de 'authenticiteit' van die gerechten zou garanderen. Dit boek geeft een actueel staalkaartje van de hedendaagse Nederlandse keuken, zonder dat traditionele recepten waaronder de rijsttafel, worden vergeten. Gericht op nieuwkomers, geinteresseerde toeristen enz. Met een zaken- en receptenregister met zowel Engelse als Nederlandse benamingen. Geillustreerd met tweemaal acht fotopagina's (kleur). Achterin een lijst van de fotobijschriften. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)