Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Bloeiende kamerplanten

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

2.311 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Bloeiende kamerplanten
MCMLXXXII, Lekturama
128 pag.
harde kaft met stofomslag
boek heeft ongeveer A4-formaat
stofomslag heeft beetje gebruikt uiterlijk, boek zelf is verder nog mooi
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Kamerplanten, hoe verschillend zij ook zijn, hebben uw zorg nodig. Daarom is er nu een boek, dat u helpt uw planten op de juiste wijze te verzorgen. Zoals u weet, wil de ene kamerplant graag in het volle zonlicht staan, terwijl de andere gelukkig is met een bescheiden plaatsje in de schaduw. De ene kamerplant voelt zich op zijn gemak als hij af en toe een scheutje water krijgt, de andere stelt prijs op een regelmatige vochttoediening.
Wie iedere plant geeft, waar hij van houdt, kan rekenen op een uibundige schoonheid in bloem- en bladvariëteiten, die uw kamer zoveel warmer en gezelliger maakt.
Dit veelomvattende boek laat u zen, hoe u uw bloeiende kamerplanten de best mogelijke verzorging kunt geven, maar ook hoe u moet bemesten, verpotten, vermeerderen en ongedierte bestrijden.
Het is een zeer overzichtelijk boek, compleet met index, waarin iedere bekende bloeiende kamerplant uitgebreid aan bod komt. Dat maakt dit prachtige boek tot een geduldig adviseur, die u altijd op uw gemak kunt raadplegen.
De kleurige foto's op iedere bladzijde, geven u een goed beeld va de rijke variatie en schoonheid die van uw vensterbank een fris, natuurlijk gordijn kunnen maken. Zeer tot tevredenheid van uw huisgenoten..."

 

Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Midwolda
(Groningen, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)