Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De bouvier - Geertje van Rheenen

Prijs: € 2,50

62 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden (18x20cm), 2e druk, 144 blz. met zwart/wit foto's. Boek heeft lichte gebruikssporen (betreft kaft en 2 lichte vlekjes op schutblad); verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D11]

De bouvier is van oorsprong een 'gebruikshond', een huisider dat van economische betekenis was. Een stoere, ruigharige, indrukwekkende hond, waarvan we, eigenaardig genoeg, niet zo verschrikkelijk veel van de herkomst en afstamming weten. Wel weten we, dat deze prachtige honden steeds populairdere worden, mede veroorzaakt door een fijn karakter en een indrukwekkend uiterlijk. Duidelijk wordt in dit boek ingegaan op de bouw, zoals skelet, spierstelsel, inwendige organen, zenuwstelsel en de hiermee samenhangende specifieke raspunten. Ook eventuele ziekteverschijnselen worden behandeld. Verzorging, africhting en de juiste aanpassing van de bouvier aan zijn omgeving komen uitgebreid aan de orde.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis (België 9,50 euro - 0-1 kg) of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)