Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De Bouvier - Ruud Haak

Prijs: € 2,-

422 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Kleine hardcover, uitgave 1995, 92 blz. Met kleuren-, zwart/wit foto's en tekeningetjes. Naamsticker op titelblad; in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro) [D35]

De bouvier is een buitengewoon populaire hond in Nederland en Belgie. Bij vele liefhebbers scoort hij hoog door zijn trouw en aanhankelijkheid, maar ook bij fokkers staat hij in hoog aanzien door zijn grote kwaliteiten.
In dit boek legt de auteur sterk de nadruk op alle aspecten die te maken hebben met de verzorging en conditie van dit fraaie hondenras.
Ruime aandacht wordt besteed aan vacht, voeding en verzorging en huisvesting, zodat deze gids onmisbaar is voor een optimale verzorging van dit ras.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)