Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

De golden retriever - Gerard van Klaveren

Prijs: € 2,-

94 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1996, 80 blz. met kleuren en zwart/wit foto's. Licht vouwspoortje achterkant kaft; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Ondertitel: Fokken - houden - verzorgen - opvoeden - africhten voor de jacht.

De op een na populairste hond in ons land is op dit moment de Golden Retriever, een hond die alom geprezen wordt om zijn goedmoedig karakter. Het is een vriendelijke hond die graag onder de mensen wil zijn en immer de bereidheid heeft zijn 'will to please' in de praktijk ten uitvoer te brengen.
De Golden is net als de andere Retriever-variëteiten gek op water en zal geen gelegenheid voorbij laten gaan om een duik in het zilte of zoete nat te nemen, ja zelfs modderpoelen zijn voor hem niet veilig. Zijn eigenschappen maken hem tot een ideale gebruikshond voor de jacht, die de jager goede diensten kan bewijzen door het wild 'na het schot' voor hem te apporteren.
De wijze waarop u de training van de Golden zelf ter hand kunt nemen, wordt in dit boek vrij uitvoerig beschreven. Daarnaast bevat het boek gedegen informatie over de geschiedenis en opbouw van dit ras, aanschaf van de Golden, de voeding, het fokken, ziekten en het bezoeken van tentoonstellingen.
De auteur gaat voorts in op erfelijke gebreken als Heup Dysplasie, P.R.A. en Cataract.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)