Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

De mooiste sierbomen en -heesters - Günter Pardatscher

Prijs: € 2,-

70 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback (13x19cm), uitgave 1985, 128 blz. Kaft licht verkleurd; naamstempel op binnenkant kaft; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D37]

De meest bekende en in Nederlandse tuinen voorkomende sierbomen en -heesters worden beschreven. Het eerste gedeelte handelt over algemene zaken zoals: plantkunde, herkomst, standplaats, verzorging, snoeien en toepassing van bomen en struiken. Daarna is een indeling gemaakt op uiterlijke kenmerken zoals: grootte van de bomen., bloemheesters, besheesters, groen blijvende bomen, klimplanten en naaldhoutgewassen. Per soort wordt iets verteld over standplaats, toepassing, verzorging en uiterlijk. De schrijver is bioloog en een vakman op het gebied van heesters. Dit boekje kan als leidraad gebruikt worden voor de leek bij aanschaf van tuinplanten. Het is netjes verzorgd met duidelijke tekeningen en mooie kleurenfoto's. Qua inhoud is het goed en door het vermelden van algemene zaken iets uitgebreider dan een kwekergids. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)