Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Het complete Kamerplantenhandboek

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

1.719 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Het complete Kamerplantenhandboek
1988, M & P
met Pentekeningen van Kees Schalken
128 pag., isbn 90 6590 183 3
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)


"Kamerplanten zijn meer dan decoratieve elementen in huis. Ze brengen niet alleen sfeer en gezelligheid, maar helpen ook mee de lucht in het vertrek zuiver te houden. Bovendien is het houden van kamerplanten een boeiende en veelzijdige hobby. Dit boek is een belangrijke hulp bij het tot uitdrukking laten komen van al die elementen.
Want hoeveel het vaak lijkt of planten vanzelf groeien, is een goede verzorging van wezenlijk belang. Planten aanschaffen is één ding, ze (be)houden iets heel anders. Verkeerde verzorging is op den duur zelfs voor de sterkste planten fataal.
Gelukkig zijn 'groene vingers' niet aan een uitverkoren enkeling voorbehouden, het is gewoon een kwestie van weten wat een plant nodig heeft - en wat juist vermeden moet worden.
Dit boek geeft die informatie. Het informeert over alle zaken die voor het groeien en bloeien van kamerplanten nodig zijn en dat op een duidelijke en voor iedereen te volgen wijze.
Daarnaast komen onderwerpen aan de orde als het vermeerderen van planten door zaaien, stekken of scheuren; het voorkomen en verhlepen van ziektes; hydrocultuur en werd een apart hoofdstuk gewijd aan de populaire 'Bonsai-cultuur'. Aangevuld met algemene tips en wetenswaardigheden, een hoofdstukl over exotische planten en het houden daarvan in ons land en een uitgebreid plantenlexicon - van Abutilon tot Zygocactus.
Zo brengt dit boek een hobby tot bloei."

 

Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Midwolda
(Groningen, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)