Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Het volkomen tuinboek (Bert Huls en Wim Oudshoorn)

Prijs: € 5,-

1.475 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

ISBN: 9021534614.

Twee topauteurs op tuingebied hebben hun krachten gebundeld om voor u dit magnifieke boek te maken: Bert Huls, de inspirerende tuinarchitect, en Wim Oudshoorn, de kenner bij uitstek van tuinplanten en van het tuinieren in de praktijk. De schitterende foto's van Luc Wauman ondersteunen op perfecte wijze hun teksten.
Dit boek bestaat uit vier delen. In het eerste deel, Ontwerpideeën, staan twaalf verschillende tuinontwerpen centraal. Voorbeelden die u geheel of ten delen kunt benutten om uw eigen tuin in een bepaalde stijl in te richten.
Deel twee, Praktische zaken, behandelt alle facetten van de aanleg en verzorging van uw tuin. Van spitten tot het plaatsen van een afscheiding, van snoeien tot gazononderhoud.
De titel van deel drie, De rijkdom aan planten, spreekt voor zich. Van alle plantengroepen - heesters, vaste planten, klimplanten, bollen enzovoorts - krijgt u informatie hoe ze toe te passen en beschrijvingen van de belangrijkste soorten.
Deel vier, Decoratieve aspecten, is belangrijk voor de 'finishing touch'. Zaken als tuinverlichting, ornamenten en het versieren met potten geven uw tuin immers nèt dat beetje extra!

Het boek wordt verzonden via bpost of kiala.

(1432)

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Kanegem
(West-Vlaanderen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)