Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Hortus Spiritualis de tuin als spirituele en creatieve inspiratiebron

Prijs: € 20,-

131 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hortus Spiritualis de tuin als spirituele en creatieve inspiratiebron

Uitg. Ankh, Hermes

2007

187 blz.

21x28 cm

Harde kaft, deukje in hoek, uit bib. met rugnr. stempels, cijfers en stickers, boek zelf geplastificieerd

Inhoud:

In de drukke wereld van nu is het een weldaad om een tuin te hebben die een oase van rust en harmonie is, waarbij lichaam, geest en ziel op inspirerende wijze worden geraakt. De auteurs hebben hun liefde voor natuur en cultuur samengevoegd. Zij geven in dit boek hun visie op spirituele tuinen en dragen daarbij vele ideeën aan om zelf een eigentijdse spirituele tuin te creëren. Een unieke Keltische tuin met beplantingen volgens de Keltische bomenkalender, maar ook andere voorbeelden uit de christelijke, Chinese, Japanse en Indiase tuincultuur komen ruim aan bod. Vele tuinontwerpen met beplantingsschema´s bieden een schat aan informatie voor elke tuinier om zelf spirituele dimensies aan de tuin te geven. Volledig in kleur geïllustreerd.

Creëer een spirituele dimensie aan je tuin voor lichamelijk en geestelijk welzijn

Tuin- en landschapsarchitect Ir. AREND JAN VAN DER HORST BNT heeft een reputatie opgebouwd in Nederland en andere landen in Europa door de bijzondere tuinontwerpen die hij sedert 1960 heeft gecreëerd. Inmiddels zijn 30 boeken van zijn hand verschenen.

DR ROBERT A. DOCTERS VAN LEEUWEN heeft jarenlang grenswetenschappelijk onderzoek gedaan naar de grondslagen van innerlijke wijsheids- en divinatiesystemen, zoals o.a. de Keltische bomenkalender, de Futhark-runen, de Tarot en de I Tjing. Van zijn hand verschenen sinds 1968 meer dan 20 boeken over uiteenlopende onderwerpen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gent
(Oost-Vlaanderen, BelgiŽ)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)