Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Spelen en speeltjes - Spelen met uw huisdier

Prijs: € 1,50

190 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 2006, 64 blz. in kleur. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Iedereen wil zijn dieren verwennen. Hierbij denken de meeste mensen aan het geven van lekkere hapjes, maar die zijn voor onze huisdieren niet altijd even geschikt.
De beste manier van verwennen is aandacht voor het dier en wat is dan leuker, spannender en gezelliger dan spelen met de baas.
Dit boek behandelt de knagers, waar heel leuk speelgoed voor te koop is in de dierenwinkel. Voor diertjes die graag klimmen of juist graven zijn er aangepaste spelmogelijkheden.
De hond komt uitgebreid aan bod. In dit boek staan veel spelmogelijkheden en ook hoe u bepaalde vormen van spel het beste kunt aanpakken.
De kat, hoewel wat eigenzinniger dan de hond is altijd in voor een spelletje. Dit boek zal u beslist op nieuwe ideeën brengen die uw kat zeker weet te waarderen.
Vogels zijn geen knuffels, maar nieuw speelgoed houdt hen alert en nieuwsgierig. Dit geldt ook voor vissen, hoewel zij hun ogen uitkijken met wat er allemaal in hun omgeving gebeurt! Kortom een boek vol nieuwe ideeën en tips voor een nog betere omgang met uw dieren.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)