Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Spinsels + Maak dat de kat wijs - Margreet van der Wart

Prijs: € 10,-

35 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Paperback, uitgave 2007, 81 + 89 blz. Boordevol illustraties in kleur. Boeken zijn zo goed als nieuw. Prijs geldt voor beide boeken samen. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D35]

Spinsels
Door mijn vrijwilligerswerk met en voor dieren, ben ik veel katten tegengekomen die geen thuis meer hadden of niet langer gewenst waren. Dit heeft mij geïnspireerd tot het schrijven en illustreren van deze budel.
Mijn Noorse boskat Frederikje bijt de spits af. Hij was geen vondeling maar ik kreeg hem tot min of meer toegeschoven. Daar heb ik echter nog nooit spijt van gehad, het is een geweldige kater.
De katten die ik getekend of geschilderd heb horen op één uitzondering na ook allemaal bij de teksten. Het geeft me een enorme voldoening dat ik zoveel katten een zekere nare dood heb kunnen besparen.

Maak dat de kat wijs
Door mijn vrijwilligerswerk, het registreren van vermiste en gevonden huisdieren, ben ik dit jaar weer heel veel katten tegen gekomen. Het was een slecht jaar voor thuisloze katten. Meer gevonden en zwervende katten dan in de voorgaande jaren. In combinatie met mijn eigen katten had ik ruim voldoende verhalen en voorbeelden voor een tweede bundel. Ook nu horen de teksten weer bij de tekeningen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)