Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

ZELF GROENTEN KWEKEN - In perfecte staat!

Prijs: € 4,95

92 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Renate Hagenouw. ZELF GROENTEN KWEKEN, 64 blz., rijk geillustreerd met afbeeldingen in kleur, pb ca. 23.5x16.5 cm., Basisgids Tuinieren, Rebo 2006. Een perfect - als nieuw - exemplaar van deze interessante en praktische uitgave! Kzw6/2-

Samenvatting: Heerlijke groenten uit eigen tuin - wie wil dat nu niet? Zelf groenten kweken is een leuke, dankbare taak, met aan het eind de oogst als beloning. Groenten kweken gaat het best in een moestuin, waar de verschillende kroppen, peulen en knollen volop de ruimte hebben om zich te ontwikkelen tot smakelijke ingrediënten. Wie echter minder ruimte heeft, kan gelukkig ook met teelt in potten en bakken een mooie oogst realiseren. In deze gids worden op heldere wijze de basisbeginselen van het zelf groenten kweken uitgelegd, met teeltadviezen per groentesoort.

Recensie: Verzorgd, vrij klein gedrukt dun boekje over groenten telen in de eigen tuin. Bijna de helft bevat summiere richtlijnen voor het maken van een teeltplan, maar uitgebreide algemene aanwijzingen voor de grondbewerking en het zaaien van groenten. Het andere gedeelte bestaat uit plantenkarakteristieken van gangbare groentesoorten, die onderverdeeld zijn naar blad- en stengelgroenten, wortelgewassen/knollen/bollen, vruchtgroenten, koolsoorten en peulvruchten. De bijbehorende kleurenfoto's zijn meestal wel duidelijk, maar vaak in golvende vormen over de pagina verdeeld. Het adressenlijstje van zaadleveranciers is handig. Biedt voor beginnende tuiniers net voldoende instructies voor het telen van elke gepresenteerde groente.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Apeldoorn
(Gelderland, Nederland)
Tel: 055-5428201

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)