Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Un hiver a  Majorque - George Sand

Prijs: € 2,-

228 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Pocket

Pocket, uitgave 1977, 183 blz. met een aantal zwart/wit afbeeldingen. Franstalig. Kaft heeft gebruikssporen; bladranden zijn licht verkleurd. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [D32]

Dit is een autobiografische reisroman geschreven door George Sand, destijds in een relatie met Frédéric Chopin. Hoewel het in 1842 werd gepubliceerd, verscheen het voor het eerst in 1841 in de Revue des deux Mondes. In de roman vertelt Sand de details van haar reis en verblijf bij Chopin op het eiland Mallorca, vanwege de ziekte van de pianist. De twee kinderen van Sand, Chopin en Sand verbleven een paar maanden in het charterhouse van Valldemossa, van eind 1838 tot februari 1839, gedurende welke tijd ze hoopten dat de tuberculose van Chopin zou verbeteren. De winter was echter zwaar en zijn gezondheid verbeterde niet, dus keerden ze snel terug naar Barcelona, en uiteindelijk naar Marseille en vervolgens naar Parijs.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).
 


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)