Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De gemeente Dirksland door de jaren heen (1229-2013)

Prijs: € 5,-

281 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover, uitgave 2012, 96 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Blz. Zeer licht verkleurd; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D13]

In dit vijfde schetsboek van de gemeente Dirksland vindt u bekende en onbekende gebeurtenissen uit de periode van 1229 tot 2013.
Nu de zelfstandige gemeente Dirksland per 31 december 2012 ophoudt te bestaan, vindt de redactie het passend om de reeks af te sluiten met een overzicht van Dirksland in jaartallen. Met de gekozen jaartallen geven de schrijvers een beeld van Dirksland door de jaren heen. Maar het blijft natuurlijk een schetsboek, ben u geïnteresseerd in meer details,, dan biedt het Streekarchief Goeree-Overflakkee u volop onderzoeksmogelijkheden.
Eerder verschenen in deze reeks schetsboeken over Dirksland: Dirksland Sas - Kleine ornamenten - Om de boerderijen - Van eigen bodem.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)