Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De pijl van Zeno, de geschiedenis van de statistiek

Prijs: € 2,50

260 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback (17x11 cm), uitgave 1991, 135 blz. Met zwart/wit afbeeldingen. Boekje is in nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[159]

In dit boekje wordt de geschiedenis van de statistiek in een boeiend overzicht geplaatst tegen de achtergrond van de maatschappelijke ontwikkelingen, de denkwerelden van het verleden, de problemen waar de wetenschappers mee worstelden.
Een boekje voor iedereen die als student of onderzoeker, als manager of historicus, direct of zijdelings met statistiek te maken heeft. Het geeft achtergronden die van de statistiek een levend beeld maken.
Maar het is ook een boekje voor degene die zomaar geïnteresseerd is in statistieken, als was het alleen al door de toename van het aantal statistieken in dag- en weekbladen.
De pijl van Zeno is, te midden van alle technische handboeken en beschouwingen, een levendig verhaal.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm. 
Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)