Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Buitenkamers - David Stevens

Prijs: € 5,-

1.014 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, uitgave 2008, 176 blz. met kleurenfoto's en tekeningetjes. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. 

Ondertitel: Ontwerp de perfecte leefruimte buiten.

Rijk geillustreerd boek met foto's van de mooiste buitenkamers die vroeger tuin genoemd werden. Mensen zijn hun tuin op een andere manier gaan gebruiken: een tuin wordt nu een buitenkamer genoemd en wordt ook als zodanig ontworpen. De Engelse tuinontwerper stelt dat het enige verschil tussen binnen- en buitenkamers het gebruik van planten is. In dit boek zijn in de tuinkamers planten soms ruim aanwezig, andere keren is het puur architectuur en weinig groen. Geen boek met kant en klare ontwerpen, maar wel met veel ideeen en praktische adviezen. Formeel en informeel, exotisch en romantisch wisselen elkaar af; zo kan iedereen wel iets van zijn gading vinden. Inspirerend zowel voor mensen die pas begin nen of voor gevorderden die iets willen veranderen. Met register.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)