Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Europees porselein - Lothar P. Konietzka

Prijs: € 5,-

83 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Kleine hardcover gebonden, uitgave 1981, 160 blz. Met kleurenfoto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [647]

Dit boek geeft een overzicht van het Europese porselein vanaf het ontstaan ca. 1700 tot ca. 1900. Na een goede inleiding en een hoofdstuk over de "uitvinding" van het Europese porselein volgen hoofdstukken waarin iedere keer een stijlperiode wordt behandeld. Tot slot o.a. een beknopte lijst met porseleinmerken, en een bibliographie. Vele goede zwart/wit en kleurenfoto's zijn regelmatig verdeeld over de tekst, die vlot geschreven is. Het boek geeft een aardig overzicht van het 18e en 19e eeuwse Europse porselein, hoewel de behandeling van de Nederlandse produktie wel heel summier is. (NBD|Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)