Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Harde materialen in de tuin - Henk-David van 't Veen

Prijs: € 1,50

60 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1984, 131 blz. Met een paar kleurenfoto's en zwart/wit tekeningetjes. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D23]

Ondertitel: Keuze, toepassingen en constructies.

Uitgave gewijd aan keuze, toepassing en constructies van en met harde of dode materialen in de tuin. De verharding van toegangspaden, terrassen, opritten en vijverranden dmv. natuursteen, beton, klinkers en hout krijgt de meeste aandacht. Een en ander is bedoeld voor aspiranttuinbezitters. De geboden informatie is gedetailleerd en biedt een volledig beeld van wat er voorhanden is en hoe het verwerkt moet worden. Minder uitgebreid komen aan de orde: erfafscheidingen, vijvers, pergola's, trappen en verlichting in de tuin. Bevat goede zwart-wit illustraties en enkele kleurenfoto's.

Verzendkosten bij meerdere boeken
:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)