Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Hazel Harrison - Aquareltechnieken.

Prijs: € 20,-

32 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Nieuw

Hazel Harrison - Aquareltechnieken.

Een geillustreerde handleiding voor de traditionele en eigentijdse technieken.

Librero Nederland / 9789057640834 Paperback met flappen. In nieuwstaat.

Alle grote kunstenaars uit het verleden waren bedreven in de schildertechnieken. Dit vermogen, in combinatie met een drang om te ontdekken en de wil om met verf meer te kunnen zeggen, leidde tot de ontwikkeling van een persoonlijke visie. Het is nu niet anders: het is niet genoeg om te weten dat u iets te zeggen hebt - u moet een manier vinden die het u mogelijk maakt met zekerheid en durf uw ideeën uit te drukken.
Het doel van dit boek is niet het stellen van regels waar een schilder zich aan moet houden, maar het aandragen van stimulerende mogelijkheden. Deel 1 bevat 35 alfabetisch gerangschikte aquareltechnieken. Het behandelt zowel de traditionele als de nieuwe en ongebruikelijker methoden. Het gaat hierbij niet alleen om aquarel, maar om alle verfsoorten op waterbasis en om combinaties daarvan.
Technieken bestaan natuurlijk niet in een vacuüm. Als u een techniek gevonden hebt waarmee u wolken kunt weergeven, wilt u deze in een bepaalde context zien. Die context wordt u geboden in deel 2, Onderwerpen. Een rijke diversiteit aan illustraties laat zien hoe kunstenaars hun beheersing van aquareltechnieken loslaten op de interpretatie van een onderwerp - of het nu om dieren, gebouwen, mensen, bloemen, landschappen of stillevens.

De prijs is excl de verzendkosten van 4,40 euro / b142  scan

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Noordwijk
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)