Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Kleine Lofts - petits Lofts - small Lofts - Simone Schleifer

Prijs: € 4,-

120 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 2006, 190 blz. boordevol kleurenfoto's. Nederlandstalig, Franstalig en Engelstalig. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Kleine Lofts vormt een uitstekend hulpmiddel om inzicht te krijgen in de hedendaags ingerichte lofts. De sociaal-economische ontwikkelingen in de 20e eeuw leidden tot nieuwe levensstijlen, die op hun beurt nieuwe woningtypen uitlokten. Het postindustriële tijdperk en de opkomst van de informatietechnologie worden weerspiegeld in woontrends. Aan de ene kant trekt men naar lichte, open ruimten met enorme afmetingen - erfenissen uit de industriële tijd - die naar wens kunnen worden ingedeeld. De term 'loft' doet hierbij zijn intrede. De projecten in dit boek laten de meest uiteenlopende woonoplossingen zien. In alle ruimten waren de afmetingen beperkt en bleven de essentie van het oorspronkelijke ontwerp en de architectonische kenmerken gehandhaafd, zoals het behoud van metalen zuilen, het verwijderen van verlaagde plafonds en het kaal maken van de betonnen of houten balken. De continuïteit van de ruimte - die zo type rend is voor een loft - loste het probleem van de minimale afmetingen op.
Nuttig voor architecten, ontwerpers en stadsbewoners, dit boek vormt ook een uitstekend hulpmiddel om inzicht te krijgen in eigentijdse interieurs.

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)